XARRADA DEL GRUP MUNTANYA VALLDIGNA A L'IES JAUME II DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA

Els membres del GMValldigna han fet una xarrada a alumnes de primer d'ESO de l'IES Jaume II de Tavernes de la Valldigna on es va parlar de les activitats que realitza el GMV al llarg de tot l'any relacionades amb la natura, l'esport i el voluntariat ambiental.

En la xarrada van participar el Tècnic Gestor de Medi Ambient i encarregat de la Secció de Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna, Xavi Català, i Ester Català, membre de la Secció de BBT.

Durant la xarrada es va parlar de les diferents activitats que realitza el GMV al llarg de tot l'any: passejades BTT, Senderisme, rutes culturals, activitats federatives, cursos, etc., on es va donar una especial rellevància a les activitats de Voluntariat Ambiental, que al llarg de l'any porten a terme els voluntaris de l'entitat; reforestació, prevenció d'incendis forestals, control d'abocaments de deixalles, neteja del Riu Vaca... Cal recordar que el GMV està registrada des de juliol de 2012 com a entitat de Voluntariat en la Conselleria de Justícia i Benestar Social de la Generalitat Valenciana.

Després de la xarrada es va obrir un torn de paraula sobre la temàtica tractada on va hi haure una bona participació dels alumnes, que van mostrar interés sobre diferents activitats, en especial les de voluntariat.

Des del Grup Muntanya Valldigna volem traslladar la nostra satisfacció per l’interés mostrat pels alumnes en la xarrada. A més, remarcar la importància que te donar a conéixer a la gent jove altres alternatives per a gaudir del temps lliure, saludables i respectuoses amb el medi ambient.

I finalment, vos informem que aquest dissabte realitzarem una reforestació al Pla del Toro de Simat en commemoració del Dia de l'Arbre 2013. Qui vulga participar, a les 9:00h eixirem des de la plaça de l'Ajuntament de Simat. Cal portar esmorzar i el material adient; llegó, pic, guants, etc.

Xavi Català,
Grup Muntanya Valldigna.