REFUGI LA BASTIDAPÁGINA WEB DEL REFUGIO-ALBERGUE LA BASTIDA EN
http://refugialberglabastida.blogspot.com/

LA BASTIDA ÉS UN REFUGI DE MUNTANYA

 NO ÉS UN HOTEL NI PER FESTES O CELEBRACIONS PRIVADES
ÉS UN LLOC PER ALS MUNTANYENCS I AMANTS DE LA NATURA


DADES PRÀCTIQUES - DATOS PRÁCTICOS

Refugi la Bastida situat en El Camí de Quatretonda al Pla de Corrals. Del Pla de Corrals 5 Km. i de Quatretonda 6 Km, de les dos poblacions s'accedix per una pista forestal.
Regentat pel Grup Muntanya Valldigna, amb una capacitat de 20 places.
Telèfon.- GMV 685633185.
__________________________________________________________________
Refugio la Bastida situado en el Camino de Quatretonda al Pla de Corrals. Del Pla de Corrals 5 Km. y de Quatretonda 6 Km, de las dos poblaciones se accede por una pista forestal.
Regentado por el Grup Muntanya Valldigna, con una capacidad de 20 plazas.
Información en:
http://refugialberglabastida.blogspot.com/  
grupmv@gmail.com
Telèfon.- GMV 685633185.
Vista del Pati
L'edifici, caracteritzat pels seus grossos murs de pedra i els sostres amb bigues de fusta, consta de dos plantes i pati interior, de on es contemplen bones vistes de la serra. En la planta baixa se situa la cuina, els banys i dos grans estades: el porxe -envidrat i amb vista a la “penya la Mola”-, que està destinat a múltiples usos, i el menjador, que compta amb una càlida ximenera. En la planta superior es troben els dos dormitoris (equipats amb lliteres i amb capacitat total fins a 30 persones). Totes les dependències disposen de calefacció, sent autosuficient l'edifici pel que fa a l'obtenció d'energia, el subministrament d'aigua, procedent d'un brollador pròxim a la casa.

_____________________________________________


El edificio, caracterizado por sus gruesos muros de piedra y por los techos con vigas de madera, consta de dos plantas y patio interior, desde el que se contemplan buenas vistas de la sierra. En la planta baja se sitúa la cocina, los cuartos de baño y dos grandes estancias: el porche -acristalado y con vistas a la “peña la Mola”-, que está destinado a múltiples usos, y el comedor, que cuenta con una cálida chimenea. Y en la planta superior se encuentran los dos dormitorios (equipados con literas y con capacidad total para hasta 30 personas). Todas las dependencias disponen de calefacción, siendo autosuficiente el edificio en lo que respecta a la obtención de energía,  el suministro de agua, procedente de un manantial próximo a la casa.

_____________________________________

SITUACIÓ DEL REFUGI

SITUACIÓ DES DE QUATRETONDA

SITUACIÓ DES DE PLA DE CORRALS