EL GMVALLDIGNA INFORMA DEL MAL ESTAT DEL MANTENIMENT DELS SENDERS DE LA VALLDIGNA

Des del GMValldigna volem informar del la poca inversió que se esta fent amb els senders de la Valldigna, ja que molts d’ells estan intransitables a causa de la gran quantitat de matolls existents al seus recorreguts. Val a dir que, en alguns dels senders fa anys que no s’ha fet cap tipus de manteniment.

 També volen recordar, com ja denunciàrem l’any passat, que moltes de les senyalitzacions indicatives de rutes i senders van sofrint actes de vandalisme. La senyalització tenia com a objectiu d’una banda, senyalitzar uns camins per afavorir el recorregut de les rutes i col•laborar a quà els senderistes no caminen per fora de les mateixes, i en segon lloc, donar més importància a la nostra natura i el nostre entorn ecològic i els nostres paisatges com els principals valors del nostre territori, contribuint així a atraure visitants per afavorir el desenvolupament turístic i, per tant, econòmic de la Valldigna.

Esperem i demanem que les administracions corresponents es posen mans a l’obra i que facen un esforç per netejar i adequar els senders als temps actuals i que reposen els senyals trencats el més prompte possible. Cal recordar que a la Valldigna, no fa molts anys, es va presentar la guia de senders de la Comunitat Valenciana a causa de la seua qualitat en els senders, tant en la senyalització com el seu manteniment.

Des del GMValldigna sempre defensarem el nostre territori i contribuirem al seu desenvolupament turístic .