CAP DE SETMANA DE GRAN PARTICIPACIÓ D'ACTIVITATS DELS MEMBRES DEL GMVALLDIGNA.

Començarem el dissabte amb una ruta de senderisme per la Valldigna (les Foietes-pla de la Cisterna). Eixides de senderisme que pretenen mostrar els valors mediambientals i culturals de les poblacions de la Valldigna; l'eixida de la marxa des de Tavernes de la Valldigna, del pàrquing de les Marjaletes, per l'antiga via del tren de Carcaixent a Dénia, passant pel Poblat del Ràfol, pujant per l'antiga senda de les Foietes, Pla i Alt de les Foietes, Pla del Campillo, Pla de la Cisterna i la baixada a Tavernes per l'antiga senda de les voltes d'Albaida.


El diumenge Dia del Senderista de la Comunitat Valenciana, s’ha celebrat en la localitat alacantina de Callosa d'En Sàrria pel Grup Muntanya Penya el Frare, va comptar amb la participació de mes 600 muntanyers federats, de 51 Clubs vinguts de tota la Comunitat Valenciana, la marxa va discórrer per la serra de l'Almedia, excel•lent mirador de les Serres de Bèrnia, la Serrella i l’'Aitana de mes de mil metres d’altitud i amb els seus cims cobertes per la recent neu caiguda durant esta nit.





El diumenge Trail la Malla-Serralades de Barxeta, també va comptar amb la participació dels membres del GMValldigna amb un recorregut de 17.5 km per la serra de la Malla, la Corsa i Serra de Requena, estava organitzada pel C.A. la Malla Tot Pulmó de Barxeta.