OLEGARIO ALARIO GUANYA EN LA CRONOESCALADA AL TORREÓN EN PALÈNCIA I ESTA PRIMER EN CATEGORIA VETERANS DE CARRERA VERTICAL D'ESPANYA.


Olegario Alario, de l'equip de carreres per muntanya Mancomunitat de la Valldigna guanya en categoria de veterans en la segona carrera Vertical de la lliga de la Copa d'Espanya de carrera Vertical, que s'ha celebrat este diumenge 1 d'agost en la localitat de Brañosera a Palència, la prova va consistir en una Cronoescalada al Torreón de 2.139 metres d'altitud en una distància de 7.8 quilòmetres i un desnivell de 1.060 metres.

El de Simat de la Valldigna membre de la Selecció Valenciana de Carrera Vertical ha conclòs la difícil prova en primer lloc amb un temps d'1 hora i 58 segons, en ella es van donar cita els millors corredors d'Espanya d'esta modalitat. El corredor de la Valldigna esta al capdavant la classificació d'este Campionat d'Espanya amb 20 punts ja que també va guanyar la celebrada el mes de maig en ATXONDO – BISCAIA.

Amb este resultat, Olegario es posa com uns dels favorits el la consecució del Campionat en categoria de veterans de la Copa d'Espanya de Carrera Vertical, afronta la pròxima cita el 28 agost KILÓMETRO VERTICAL SIERRA NEVADA MONACHIL – GRANADA, amb molta il•lusió i ganes de realitzar un bon paper a pesar de la dificultat de prova, ja que es superaran altituds superiors als 3.000 metres.

Recentment el corredor de la Valldigna ha segut homenatjat per la Mancomunitat de la Valldigna, pel seu també recent triomf en el Campionat i Copa Espanya de quilòmetre Vertical de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada en la categoria de corredors veterans, que es va celebrar en el dia 20 de juny en la localitat Segoviana de Real Sitio de San Ildefonso.


http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/08/olegrario-alario-guanya-en-la.html

http://www.laveu.es/noticies/esports/2119-el-simater-olegario-guanya-en-la-segona-carrera-de-la-copa-despanya.html