HOMENATGE A OLEARIO ALARIO, CORREDOR DE L'EQUIP DE CARRERES PER MUNTANYA


La Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna han entregat una placa commemorativa al corredor de l'Equip de carreres per Muntanya Mancomunitat de la Valldigna, Olegario Alario Peig, per haver guanyat el Campionat i Copa Espanya de quilòmetre Vertical de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada en la categoria de corredors veterans, que es va celebrar en el dia 20 de juny en la localitat Segoviana de Real Sitio de San Ildefonso.

L'entrega de la distinció s'ha realitzat en la seu de la Mancomunitat de la Valldigna, en un senzill acte en què van acudir, el corredor i els seus familiars, el president de la Mancomunitat José Luis Ferrando, el president del Grup Muntanya Valldigna Juan Vte. Vercher Gadea i Emilio González, representant de la Secció de Carreres acompanyat per diversos corredors de l'equip de carreres per muntanya del GMValldigna.

Olegario representa a la Comunitat Valenciana, en l'equip de carreres de Federació d'Esports de Muntanya d'Escalada de la Comunitat Valenciana (FEDMECV). El simatero va estar entre els millors corredors d'Espanya de carreres Verticals, ja que va entrar el vint-i-dos de la general amb un temps de 50' 38''. El triomf va estar en els cent metres finals de la carrera, de la difícil ascensió al pic del Peñalara de 2.430m.

El corredor de la Valldigna, s’està preparant per a la seua difícil pròxima cita en la segona carrera de la Copa d'Espanya de CARRERA VERTICAL de la FEDME, que es celebrarà el diumenge que ve 1 d'agost, la CRONOESCALADA TORREON de 2.139 m. d'altitud i una distància de 7.8 km, en la ciutat de Brañosera a Palència, que compta amb l'organització del Club de Montaña Escalerilla
.

http://www.laveu.es/noticies/esports/2115-olegario-alario-rep-una-placa-commemorativa-de-part-de-la-mancomunitat-i-el-grup-muntanya.html

Secció de Carrres per Muntanya
del GMValldigna