REFORESTACIÓ DEL BARRANC DEL LLOP


Com alguns sabeu, l'estiu passat es van incendiar diverses muntanyes del nostre territori. És per això, que des de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat, amb la Col•laboració del Grup Muntanya Valldigna i les JERPV, hem decidit reforestar la zona afectada del Barranc del Llop, a terme de Simat de la Valldigna.

L'eixida a la zona a reforestar serà des de la Font Menor de Simat a les 9h. el dia 6 de febrer, diumenge. Adjunt, vos envie el cartell on posa tota la informació de l'activitat programada.

Esteu tots/es convidats a participar en aquesta activitat mediambiental on passarem el dia de la millor manera possible, com sempre, i posarem el nostre grà de sorra per a recuperar aquesta zona de gran bellesa paisatjística.

Nosaltres, portarem tota la ferramenta possible per a plantar els pins i carrasques, però vos agrairíem, a qui puga, que portara algún "llegonet" per a fer els clots.

Com veureu en el cartell adjunt, després de la reforestació ens anirem a la zona recreativa del Pla de Corrals a fer una torrada de carn i embotit. Qui vulga apuntar-se al dinar m'ho ha de confirmar en temps, ja que hem de comprar el menjar segons la gent que s'apunte.

Xavi Català Verdú.
Assessor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat,
Membre del Grup Muntanya Valldigna.