l'EQUIP DE CARRERES PER MUNTANYA PARTICIPEN EN LA CARRERA BOTAMARGES

Dos membres de l’equip de carreres per muntanya del GRUP MUNTANYA VALLDIGNA, MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA, participaren este passat dissabte 18 de setembre, en LA II CAMINADA CORREGUDA BOTAMARGES, la prova tenia un total de 63 km de distancia amb un desnivell acumulat en positiu de mes de 3.000 metres i 3000 en negatiu.
L’eixida es va donar a les 6.00 del mati des de L’Ajuntament de Forna (Alacant), la carrera va ser un circuit circular recorrent el cim de la Bassa Rotja (Forna), anat cap a Vilallonga, continuant cap a la Via Verda del Serpis, per desviar-nos per a coronar el cim de la Safor (1.013 m), passant per l’Orxa pujant al cim del Collaet de la Comba, passant per el poble de Benirrama, encarar-nos cara l’Alt de Benirrama, baixant al poble de L’Atzúvia, per finalitzar la carrera al Castell de Forna, aplegant a línea de meta al mateix Ajuntament de Forna.
La carrera va ser molt dura, tècnica i exigent, durant tota la prova va lluir el sol i va fer molta calor, les temperatures arribaren fins el 40º. També cal destacar la bona organització per part del Club de Muntanya Forna, que van estar a l’altura de les circumstancies.
D’un total de 300 corredors en l’eixida, els corredors del Grup Muntanya Valldigna Mancomunitat de la Valldigna entraren dels 120 primers, degut a la duresa del Trail molta gent lamentablement va tindre que abandonar la prova.

També volem fer constar la participació del corredor per Muntanya del C.E.T.V Fernando Pelegri Espinosa, que va ser Finisher en companyia dels dos corredors del GMValldigna.

Els corredors que participaren i varen ser Finishers son:
Emilio Gonzalez Muñoz . Pto 115 11h.43min
Joaquin Escrihuela Bosch. Pto 117 11h.43min

Fernando Pelegri Espinosa Pto 116 11h.43min
(C.E.T.V)


Emilio Gonzalez Muñoz
Secretari i Vocal de l’Equip de Carreres per Muntanya del G.M.V