EL GRUP MUNTANYA VALLDIGNA FINALITZA EL PROJECTE DEL SENDER DE LA BARCELLA I PARATGE NATURAL MUNICIPAL DEL RIU BARXETA.



La Directora General de Turisme d'Interior de la Generalitat Valenciana, Sra. Pilar Collado Capilla, ha inaugurat durant el matí d'este divendres 3 de setembre, les obres realitzades per l'ajuntament de Barxeta amb la col•laboració del Grup Muntanya Valldigna, del projecte de senyalització del sender de la Serra de la Barcella (PR-CV396) i del Paratge Natural Municipal del Riu Barxeta, estos treballs s'han realitzat gràcies al conveni de col•laboració de l'ajuntament de Barxeta amb l'Agència Valenciana de Turisme, que també corre amb el seu finançament.


En este projecte turístic també s'han inclòs la informació i la senyalització, així com la gestió de l'homologació del sender de la Serra de la Barcella i del Paratge Natural Municipal Riu de Barxeta, així com elements destinats a obres especials i concretes que van dirigides a la difusió i atracció del municipi per als turistes, també contempla la construcció d'una caseta de fusta per a l'observació de les aus existents en el riu Barxeta i la senyalització de tots els barrancs de terme. Destacant com un element principal de tota la zona el Paratge Natural Municipal del Riu Barxeta, on s'han instal•lant cartells i un panell de formigó el qual indica el nom d'este important Paratge, en tot el seu recorregut pel terme municipal de Barxeta.


Amb estes ajudes de suport a l'economia local, l'ajuntament de Barxeta, pretén fomentar el turisme per les seues sendes així com l’iterés públic, l'ús excursionista i esportiu en les muntanyes o espais forestals, de forma integrada, combinant-la amb la protecció i conservació dels recursos naturals del municipi.


Des del GMValldigna i comptant amb la nostra experiència, estem compromesos amb l'ajuntament de Barxeta, a fi de col•laborar portant a terme tots estos projectes i donant-los a conèixer al públic en general, recorrent tots el seus paratges tan característics i emblemàtics, aprofitant per a la difusió turística del municipi.

SECCIÓ DE SENDERS DEL
GMVALLDIGNA