EL GRUP MUNTANYA VALLDIGNA DISSENYA UNA RUTA TURÍSTICA A BARX.


L'ajuntament de Barx amb la col•laboració del Grup Muntanya Valldigna, han dissenyat i realitzat la Ruta Turística de la Nevera i els Basses de la Drova. La ruta comença des de la mateixa població i recorre els principals llocs turístics i d'interés de tot el terme municipal de Barx, la ruta ens dóna a conèixer, monuments, fonts i zones interès, ecològics i paisatgístics de tot el pla de Barx. La ruta és circular amb l'eixida i arribada a la mateixa població, esta senyalitzada amb panells informatius, de situació i d'ubicació, té una distància de 14 Km., la podem realitzar en unes 3 h 30' , sense cap tipus de dificultat tècnica.

Amb esta iniciativa l'ajuntament de Barx, es posa al cap, ja que és la primera ruta turística dissenyada en la Valldigna, en ella dóna a conèixer els recursos que disposa el municipi, a fi de difondre els valors tant culturals com turístics. El finançament de la ruta turística anirà a càrrec de la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana.

Des del Grup Muntanya Valldigna, destaquem la importància de promocionar i difondre tots els valors culturals, paisatgístics i mediambientals de la comarca, alhora que des de l'entitat valldignenca, destaquem estar disposats per a col•laborar en tots estos projectes, els quals entenem són tan beneficioses per a la Valldigna.

Plànol ruta i Descripció del recorregut



fotos











AJUNTAMENT DE BARX