FINALITZACIÓ DE LES ACTIVITATS D’ESTIU DE LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA I EL GRUP MUNTANYA VALLDIGNA.

Este cap de setmana amb la pujada al Penyalba, han finalitzat les activitats programades dins el cicle d’activitats que s’han anat realitzant per la Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna. Durant els dos mesos d’estiu que han durat estes activitats s'ha visitat els paratges i els llocs mes característics de la Valldigna, el turistes i visitants que durant l’estiu passen amb nosaltres uns dies, han pogut gaudir de rutes paisatgístiques i dels monuments mes emblemàtics de la nostra comarca, tant estimats pels Valldignencs. Els visitants que de tots els racons d'Espanya i d'Europa, han compartit amb nosaltres les nostres costums i com no de la gastronomia dels nostres quatre pobles de la Valldigna: Barx, Benifairó de la Valldigna, Simat de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna han segut els protagonistes de totes estes activitats que amb el lema “ CONEIX EL PATRIMONI HISTÒRIC I PAISATGÍSTIC DE LA VALLDIGNA”, es ha dut a conèixer i estar amb nosaltres gaudint de la bellesa paisatgística i monumental de la Valldigna.

         Des de Grup Muntanya Valldigna, volem agrair la seua participació a totes les persones que ens han acompanyat en estes activitats, així com als voluntaris del  GMValldigna, que han fet fàcil la realització de les activitats. Creguem que hem aconseguit amb la nostra col·laboració, el difondre i potenciar turísticament la nostra comarca, així com reforçar els llaços d’unió entre els pobles de la Valldigna. També volen donar les gracies a la Mancomunitat de la Valldigna, per confiar amb nosaltres i a la regidora de Turisme de l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna Carmen Canet, com principal difusora d’aquets projecte.

Com entitat Valldignenca que som, es comprometem dins del calendari anual d’activitats del GMValldigna, a realitzant activitats i excursions per a continuar difonent els valors Humans, Paisatgístics i Monumentals de la Valldigna, recorrent els nostres senders i pobles de la comarca.