Benvolguts amics i amigues:
Adjunt vos enviem el calendari d’activitats per als pròxims mesos d’abril, maig i juny del GMValldigna. Com podeu veure vos proposem un variat nombre d’activitats, perquè pugueu gaudir del nostre entorn, la naturalesa i dels esports de muntanya i d’escalada. Volem que conegau les comarques de la Valldigna i la Vall d’Albaida, i per això, hem programat activitats per que gaudiu del racons d’estes dos comarques. Vos convidem a assistir a les activitats, tant si sou socis, com simpatitzants o visitants. Estem segurs que vos agradaran!
En el cas que necessiteu més informació de les nostres activitats, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres en:

Tel. 685633185

CALENDARI D’ACTIVITATS ABRIL, MAIG, JUNY 2014

ABRIL

DIES 5 i 6.- Activitats pendents del DIA DE LA VALLDIGNA.
DIES 5 i 6.- II TROBADA BIODIVERSITAT AGRÀRIA I MERCATS DE PROXIMITAT (Associació Llavors d’Ací i Ajuntament de Tavernes de la Valldigna).

DIA 12.- Campionat Provincial d’Alacant d’Escalada de Dificultat. Organitza el Club Muntanya Redovan (FEMECV).

DIES 18, 19, 20 i 21.- PASQUA, Refugi de la Bastida.

DIES 26, 27 i 28.- SANT VICENT, Refugi de la Bastida.

MAIG

DIA 1.- MARXA EXCURSIÓ DE L’1 MAIG “LES CREUS” .

DIA 10 i 11.- III CURS DE PLANTES MEDICINALS, AROMÀTIQUES I CULINÀRIES, al Refugi de la Bastida.

DIA 17 i 18.- V TRAVESSIA I PERNOCTA, DE LA VALLDIGNA A LA VALL D’ALBAIDA: Simat-El Toro-Pla de Corrals-Refugi la Bastida (dormir)-Font de la Falaguera-Pinet-Barranc de Manesa-Barx-Senda dels Burros-Simat. Eixida a les 7.30 hores de la Font Menor de Simat.

DIA 17 .- CAMPIONAT AUTONÒMIC D’ESCALADA DE BLOC, 1ª PROVA DEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE BLOC, Centre Excursionista de Callosa del Segura (FEMECV).

DIA 25.- MARXA AUTONÒMICA D’ORIENTACIÓ, organitza Club Novelder de Muntanyisme (FEMECV).

JUNY

DIA 1.- DIA DE LA MUNTANYA NETA, organitza el Centre Excursionista Ròtova (FEMECV).

DIES 7 i 8.- Campament Territorial d'Alacant. Organitza el Grup Muntanya Penya el Flare, Callosa del Segura (FEMECV).

DIA 14.- SENDERISME A LA VALLDIGNA, CAMINS I SENDES HISTÒRIQUES DE PEDRA EN SEC: SENDA DELS BURROS I BARRANC DE LA FONT DE L’ESCUDELLA. Eixida a les 8.00 hores des de la porta del Monestir de Valldigna, Simat de la Valldigna.

DIA 28.- SENDERISME SERRA QUATRETONDA, PR-CV 172 SENDER DEL MOLLÓ. Eixida a les 8.00 hores de la zona recreativa de l’Escoleta, al Pla de Corrals.

Nota informativa: Per els dies de Pasqua i Sant Vicent podeu reservar el Refugi de la Bastida, més informació a la Web del Refugi: http://refugialberglabastida.blogspot.com/  (Tel. 685633185)

Per a realitzar activitats de muntanya o esportives amb el Grup Muntanya Valldigna, cal tenir la targeta federativa o una assegurança d'accidents equivalent. Qui no estiga assegurat haurà de pagar 2 euros en concepte d'assegurança d'accidents (Llei 2/2011, de 22 de març de la Generalitat, de l’Esport i l’Activitat Física de la Comunitat Valenciana). Podeu tramitar la vostra targeta federativa mitjançant el Grup Muntanya Valldigna.