INFORMACIÓ SOCIAL

Benvolguts: socis/es, voluntaris/es i simpatitzants.

 Socis/es.
Vos informem que teniu al cobrament les quotes socials per al 2014, podreu fer-les efectives des del dia 1 de març fins al 30 d’abril. El fet de ser socis/es del GMV vos aportarà avantatges en les activitats de muntanya que organitzem, així com descomptes en activitats i allotjament a l'Alberg Casa de La Bastida.
Les persones que no heu presentat totes les vostres dades al GMV per a poder fer-se soci/a heu de consultar la nostra web on posa tota la documentació a presentar. Així, podrem enviar-vos el carnet de soci/a el més prompte possible.

Voluntaris/es.
Som entitat de Voluntariat, registrada a la Conselleria de Justícia i Benestar Social de la Comunitat Valenciana. Per tant, tot el qui vulga registrar-se com a voluntari, ho pot fer. La secció de voluntariat comptarà amb un representant a la Junta Directiva del GMV. Els voluntaris estan exempts de quotes anuals i tindran avantatges en les activitats organitzades pel GMV.
La informació sobre com fer-se voluntari la teniu a la nostra web. Heu de complimentar les dades corresponents i enviar-les per correu electrònic per a fer-vos el vostre carnet.

Simpatitzants del GMV.
Des d'esta entitat et donem la possibilitat que pugues ser soci/a, voluntari/a o simpatitzant i gaudir de tot el que fem i organitzem. Des d'este moment fins que tu vulgues, rebràs la informació de totes les activitats que desenvolupem.

Volem recordar-te que per a realitzar activitats muntanyenques o esportives amb el Grup Muntanya Valldigna, cal tenir la targeta federativa o una assegurança d'accidents equivalent. Qui no estiga assegurat haurà de pagar 2 euros en concepte d'assegurança d'accidents (Llei 2/2011, de 22 de març de la Generalitat, de l'Esport i l'Activitat Física de la Comunitat Valenciana). Podeu tramitar la vostra targeta federativa mitjançant el Grup Muntanya Valldigna.


La Junta Directiva, en febrer de 2014