MEMBRES DEL GMValldigna PARTICIPEN AL 37é APLEC EXCURSIONISTA dels PPCC

De l'1 al 3 de novembre ha tingut lloc el 37é Aplec Excursionista dels PPCC al Principat d'Andorra.

L’organització d’aquest 36é Aplec ha anat a càrrec del Club Pirinenc Andorrà, juntament amb el comú d'Andorra la Vella i Vallnord.

Al llarg dels 3 dies, al voltant d’unes 800 persones vingudes de tots els indrets dels Països Catalans: del Principat, de les Illes, de l’Alguer, de la Catalunya Nord i del País Valencià, han gaudit d’una trobada marcada per una programació diversa: excursions de muntanya de diferent complexitat, xerrades, música en directe, conferències, visites culturals, etc., i el sopar tradicional de germanor. Cal destacar, els paisatges impressionants de les serres d'Andorra i en especial les vistes des del Pic més alt el Comapedrosa, de 2.942 metres d'altitud. I també,  la qualitat dels artistes que van actuar al llarg dels dies.

La cloenda va estar presidida per Josep Sallés, president del Club Pirinenc Andorrà, i altres representants de l'entitat, que van traspassar la bandera de l’Aplec als representants de l’any vinent, que serà el 38é i que es realitzarà a la Comarca del Berguedà.

Membres del Grup Muntanya Valldigna van participar en aquesta 37ena edició. Xavi Català, representant de l'organització del 33é aplec a la Valldigna el 2009, destaca l’ambient de normalitat, civisme i germanor que es va respirar al llarg dels tres dies. I, a més a més, anima a continuar assolint llaços d’unió entre el món del muntanyisme.

Des del GMV volem felicitar a l'organització per l'èxit de participació i per haver aconseguit fer-nos passar uns dies tan agradables pels voltants de les muntanyes i els seus pobles.
Xavi Català,
GMValldigna.