TALLER DE SABÓ ARTESANAL

La fabricació de sabó artesanal estarà a l’abast de tots els veïns de Tavernes interessats a apendre’n les tècniques. Serà a finals de mes, el dissabte 30 de novembre.
La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, en col·laboració amb el Grup Muntanya Valldigna (GMV), ha organitzat un taller de fabricació de sabó artesanal que tindrà lloc en l’edifici del Braç Treballador situat al carrer Calvari numero 87. El sabó és ecològic, econòmic i natural.
Hi haurà dos tallers de fabricació de sabó artesanal: el primer a les 10 hores i el segon a les 12 hores. Per a formalitzar les inscripcions en els tallers i ampliar qualsevol informació relacionada, els interessats tenen el telèfon d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tavernes (96 282 41 56) i el del Grup Muntanya Valldigna (685 63 31 85). També poden fer servir els correus urbanisme@tavernes.org i grupmv@gmail.com. enviat la vostra direcció, nom i cognoms, DNI i el telèfon de contacte. Els menors d’edat hauran d’estar acompanyats dels pares o tutors.

La regidora de Medi Ambient, Vanessa Martí, convida els veïns a “participar en este interessant taller que hem preparat juntament amb el GMV. Amb este tipus d’activitats contribuïm a transmetre uns coneixements que no s’han de perdre en el temps. A més, contribuïm a respectar un poc més el nostre medi ambient i tindrem la satisfacció de fer el nostre propi sabó, natural i ecològic”.