EL GMVALLDIGNA COMENÇA AMB LES ACTIVITATS DE TARDOR AMB UNA RUTA DE BICICLETA.


El dissabte 28 de setembre hem fet una Ruta Cicloturística per la Valldigna i els seus voltants amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme de Tavernes de la Valldigna.

Hem eixit a les 8:30h del matí des de la Mancomunitat de la Valldigna, a Benifairó de la Valldigna. Aquestes rutes tenen la finalitat de promocionar turísticament la comarca de la Valldigna i difondre l’ús de la bicicleta com a mitja de transport.

Aquesta primera activitat de la tardor ens ha dut per la ruta verda fins a la població de la Barraca d’Aigües Vives, per l’antiga via del tren de Carcaixent a Dénia, passant per llocs com la trinxera al Portitxol, on encara es poden veure antics vestigis del pas del tren quant arribava a este lloc, on la velocitat del trenet disminuïa fins arribar al pas d’una persona. En la tornada els participants van gaudir de la visita als pobles de Simat i Benifairó de la Valldigna, finalitzant la ruta en Tavernes de la Valldigna.


Des del GMValldigna treballarem per mostrar el patrimoni natural i cultural de la Valldigna a tots els ciutadans de la comarca, com també, els turistes que s'acosten a gaudir del nostre territori.


Pas per la Trinxera

Restes d'infraestructures de la via del trenet Carcaixen-Denia

Foto arxiu del GMV últim tren de viatgers estació Tavernes 19-07-1969