ELS VOLUNTARIS DEL GMVALLDIGNA ASSEGUREN QUE L'INCENDI DEL PASSAT DIVENDRES A LES CREUS ES TAMBE INTENCIONAT.

Durant el mati del dissabte dia 25 d'agost, membres del VOLUNTARIAT AMBIENTAL del GMVALLDIGNA es desplaçaren a la zona de l'incendi que es va produir durant la nit del divendres del dia 24, els voluntaris pogueren comprovar com esta zona esta a penes uns metres de l'incendi del passat 19 de juliol que va afectar a la zona del Cantalot de Tavernes de la Valldigna.

Els voluntaris estigueren comentant en alguns veïns de la zona, que veren una persona entre les 21.00 i 21.30 per la muntanya al cap del carrer de la Divina Aurora, prop del barranc de la Mina, no podent identificar-ho degut a que ja s'estava fent-se de nit i no havia molta visibilitat. Els Voluntaris tambe pogueren comprovar en la zona on va començar l’incendi que havia restes d'uns cartons cremats, on segurament el lloc on començà l'incendi.

Des del GMVALLDIGNA sol•licitem a l’administració que faça la vigilància i les averiguacions oportunes per controlar estes zones. Tambe recordem, que en este i els altres incendis no s'han realitzat les oportunes investigacions per part de la brigada d’investigació d'incendis de la Generalitat Valenciana, ja que estos terrenys no estan en la zona forestal. Per tant sol•licitem que se realitzen les oportunes investigacions amb el fi de determinar la veracitat de que estos incendis han segut intencionats i ficar els mitjans oportuns, per aconseguir detindre als infractors.