PORRAT DEL DIA DE LA SANG AL CLOT DE LA FONT

Hui dimecres dia 11 de juliol es celebra el Porrat del Clot de la Font, enguany per primera vegada el GMValldigna ficarà una parada, on podrem degustar productes de la Valldigna e informació sobre les diferents rutes de senderisme de la Valldigna i de les comarques limítrofes.

També esta prevista l’actuació musical del grup TRAMUNTANA FUSIÓ MEDITERRÀNIA (País Valencià), a les 22.30 hores Tramuntana, el projecte de fusió musical que, des de la Mediterrània estant, va mamprendre el trajecte l’any 2007 amb arranjaments de temes tan coneguts comara “L'Estaca”, “El Cant dels Ocells”, “La Balanguera” i “El Cant de l’Enyor”,uns anys després ha renovat i completat aquell primer treball, aquella bestreta musical, amb nous arranjaments dels mateixos músics de Tramuntana,TRADIKCIó pretén ser un disc lliure d'etiquetes.

No ens agafem a cap estil, però no hi renunciem a cap. Volem posar en preu la heterogeneïtat, i ens agradaria que vosaltres hi gaudíreu endinsant-vos en la nostra música. És per això que vos convidem que espigoleu entre l'assortiment generós de propostes musicals; ja vos avisem que les sorpreses estan assegurades: hem barrejat sons, temes i estils d'interpretació:
Pasqual Salort. dolçaina
Hèctor Valero, teclats
Rubén Salamanca, bateria
Jorge Serra, baix elèctric
Raül Garcia, trompeta
Paco Soler, trombó
Àlex Grau, saxo tenor