CURSA X MUNTANYA XORRET DE CATI

SECCIÓ DE MUNTANYA-ATLETISME LA VALLDIGNA


Este diumenge 29 de gener ha començat la temporada de curses per muntanya, de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.

La secció de Muntanya-Atletisme la Valldigna s’ha estrenat en esta cursa per muntanya, celebrada en Xorret de Catí estava organitzada pel Centre Excursionista Eldense. En esta cursa que puntuava en el Campionat de la FEMECV, han participat cinc dels dotze membres de la Secció de Muntanya-Atletisme la Valldigna de curses per muntanya.

La prova començava a les 9.00 hores des del Xorret de Catí, sobre un circuit de muntanya de 20.5 km i un nivell positiu de 1.250 metres, la prova molt tècnica i amb constants pujades i baixades, el fred i el fort vent també han segut protagonistes durant tota cursa, amb els esportistes e inclús amb l’organització ja ha sigut difícil muntar les diferents instal•lacions per al control de corredors i la publicitat de la cursa.

Els membres del SMAlaValldigna que han participat són:

XAVIER NEGRE REIG el 5 -JUNIOR MASC temps 1:16:39
JESUS PALOMARES GOMEZ el 31 -VET-MASC temps 2h :15':55''.
LUIS PASTOR LAPARRA el 160 – ABSOLUTA temps 2h:24':27''.
ROSA SANSALONI VERCHER el 5 -VET-FEM temps 2h:47':35''
EMILIO GONZáLEZ MUñOZ el 93 - VET-MASC temps 2h:53':05''

Cal destacar la bona classificació de Rosa Sansaloni i el junior Xavier Negre, que en esta la seua primera participació en este tipus de competicions, han fet un magnífic 5 lloc en les seues categories de Veterana Femenina i Juniors Maculi, respectivament.