CALENDARI D'ACTIVITATS 2012



El GMValldigna ha confeccionat el calendari d'activitats per a enguany, on estan establides les activitats que organitzem, o les que assistim organitzades per altres Clubs o de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada CV.

Seguim compromesos amb la societat valldignenca i amb el medi ambient. Enguany tenim previst continuar amb algunes activitats com: II Edició de la neteja del Riu Vaca, el dia de l'Arbre, tenim assignats 200 arbres per part de la Conselleria de Medi Ambient, per a plantar a la Valldigna. El Voluntariat Ambiental de prevenció d'incendis que enguany pretenem ampliar la vigilància a tota la Valldigna. És la nostra intenció el realitzar el Voluntariat Ambiental de prevenció d'incendis durant els dies festius de Pasqua i Sant Vicent, depenent de les ajudes que pugem aconseguir de les Administracions. Per a realitzar estes tasques mediambientals, l'entitat va fer un gran esforç adquirint el vehicle 4x4. Per nosaltres no va quedar ¡.

També destaquem per a enguany l'organització de la CALÇOTÀ que l’any passat va congregar a més de 250 persones entre muntanyencs i turistes. Està previst realitzar-la en la zona recreativa del Pla de Corrals on els assistents podran gaudir d'una excursió per la contornada, i de la pròpia calçotada.

Les excursions i activitats estan pensades perquè pugen participar totes les persones que tinguen un mínim de fons per a realitzar activitats per muntanya. Pretenem difondre tots els valors paisatgístics, històrics, ambientals i els pobles d'esta preciosa vall.

Totes les persones que vullguen participar en estes activitats, tindran tota la informació en la nostra Web on donarem detalls de cada una d'elles.