El Grup Muntanya Valldigna col·labora al Voluntariat Ambiental de Simat

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna conta amb la col·laboració del Grup Muntanya Valldigna, que s’encarregarà també aquest estiu de dur endavant el Voluntariat Ambiental al terme Simater. Principalment, les tasques que es realitzaran seran, el control i vigilància dels paratges naturals, dels abocaments incontrolats al terme municipal, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

Des del Grup Muntanya Valldigna volem ressaltar la inestimable tasca que realitzen els Voluntaris, en la prevenció d’incendis forestals i per a preservar les nostres muntanyes. Totes les persones interessades en participar en el Voluntariat Ambiental, poden acudir a la porta de l'Ajuntament de dilluns a divendres a les 16 hores o el dissabte a les 10 hores.

Des de la Secció del Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna, animem a tots els valldignencs a inscriure'ns i participar en aquest Voluntariat Ambiental, entre tots aconseguirem una Vall més neta i sense incendis. El voluntariat estarà supervisat per membres del GMV, coneixedors de la zona i la durada estarà compresa entre l'1 de juliol i el 31 d’agost, amb jornades de vigilància de mati i vesprada. L'horari de vigilància serà des de les 10.00 hores fins a les 20.00 hores.


Xavi Català,

Secció Voluntariat Ambiental.