L'EQUIP DE CORREDORS DE CURSES X MUNTANYA PARTICIPEN EN EL TRAIL D'ANDORRA



Empresa col.laboradora


L’equip de corredors Mancomunitat de la Valldigna del Grup Muntanya Valldigna, participarà els dies 15 i 16 de juliol en la cursa per muntanya Ultra Trail d'Adorra, una prova per als mes exigents corredors de muntanya. En un dia recórrer tot un país d’una sola vegada, un terreny de joc excepcional per als amants de la naturalesa, de la muntanya i del trail.

La volta del Principat d'Andorra, passant per 5 ports o pics per damunt de 2.500 m d’altitud. Davall la lluna plena durant els dies més llargs, 103 km amb 6.800 m de desnivell positiu i de desnivell negatiu. L’eixida del centre del poble d'Ordino el divendres 15 de juliol del 2011 a les 23 hores, el pendent més fort: 22% d'Aigües Ajuntes a la Portella de Sanfons, la pujada més llarga: 14,5 km (1.800 m de desnivell, el 12% de pendent) de Caldea a la Collada dels Pessons, l’altitud mitjana és d'1930 m.
Els corredors del GMValldigna, que participaren en esta duríssima prova de curses per muntanya modalitat Ultra Trail són: EMILIO GONZALEZ MUÑOZ, JOSE ANTONIO CERDA LEO I JOAQUIM ESCRIHUELA BOSCH.







Emilio Gonzalez Muñoz

Secretari i Vocal de Curses x muntanya

del GMValldigna