CAMPAMENT TERRITORIAL DE VALENCIA 2011 EN BARXETA




El GMValldigna ha organitzat durant els dies 14 i 15 de maig el Campament Territorial de València de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, en la població de Barxeta, amb la col•laboració de l'Ajuntament de Barxeta.



A esta activitat a nivell de tot el territori, van acudir 24 Clubs de muntanya de la Comunitat Valenciana. Els guardonats en esta activitat foren Ana López del Centre Excursionista Contestà, la muntanyenca mes veterana; José Cloquell de l'Agrupació Muntanyista de Villalonga, el muntanyenc mes veterà i Oscar Vilaplana del Centre Excursionista Benigamin, el muntanyenc mes jove; el Centre Excursionista Ontinient va obtindre el trofeu al Club amb major numere de participants federats. Quant a la participació i a pesar del mal temps del dissabte van ser 215 muntanyencs federats i 56 no federats, que van poder gaudir dels paratges del municipi de Barxeta, amb les activitats que es van programar; el dissabte al matí excursió al mirador de la Mallà, a la vesprada visita al Paratge Natural Riu Barxeta i l’actuació musical de Tio Fredo així com un berenar tradicional de coques de tomaca en la Plaça de Barxeta; a la nit es van projectar audiovisuals sobre el patrimoni paisatgístic, artístic i històric de Barxeta. El diumenge els muntanyencs van gaudir d’una excursió per la serra de la Barcella. L'organització entrega a tots els participants bosses de taronges i tènia previst després de cada activitat, la degustació per als participants de suc de taronja natural, a fi de patrocinar els nostres productes naturals, gràcies a la col•laboració de les Cooperatives la Valldigna i Cosiva de Simat de la Valldigna.

L'acte de clausura de l’activitat va anar a càrrec de Paco Sales en representació del GMValldigna, Jesús Moreno vocal de FEMECV, Antonio González Vicepresident de a FEMECV i Vicent Antoni Giner i Segarra Alcalde de Barxeta, van agrair a tots els participants l’assistència a esta activitat, a pesar de les males condicions meteorològiques del dissabte a la nit.