diumenge, 27 de febrer de 2011

EL GMVALLDIGNA ACOMPANYA UN GRUP D'ESCOLARS A CONÉIXER LA VALLDIGNA.


El passat dimecres dia 23 de febrer, a les 9:30h, arribaven a Simat 30 alumnes de 3r i primer de batxillerat de l'Institut d'Educació Secundària Isabel de Villena de València. Seguint amb el compromís adquirit amb l'Ajuntament de Simat, el GMValldigna es va fer càrrec de la visita. A les 9:30h començava la ruta fins el Castell de la Reina Mora on Vicent Vercher Gadea, president del GMV i guia de la ruta, va fer-ne una aproximació històrica. Les condicions climatològiques van permetre gaudir de la passejada i de les vistes que ofereix la Valldigna. L'excursió continuava amb la visita a la mesquita de La Xara i a les 14:00h aplegaven al bar del Trinquet on dinaren paella. Ja de vesprada, van visitar el Monestir de Santa Maria de la Valldigna.

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat Joan Serra, ha agraït al Grup Muntanya Valldigna la permanent disposició per realitzar activitats d'aquest tipus que contribueixen a promocionar els valors mediambientals i culturals de la Valldigna.

1 comentari:

Comunitat Valenciana ha dit...

Has oído hablar del Salto de la Novia? Si te gusta el senderismo esta es una de las muchas actividades que probablemente no conozcas y puedes realizar en la Comunitat Valenciana.
Entra en http://blogs.comunitatvalenciana.com/senderismo y entérate de todo lo relacionado con tu actividad preferida, Salvador Blanco, experto en senderismo te pondrá al día de las mejores rutas. Qué no te lo cuenten!