OLEGARIO ALARIO CORRERÀ AL PUIG CAMPANA EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE CARRERA VERTICAL


El corredor Olegario Alario, membre de l’equip Mancomunitat de la Valldigna del GMValldigna participarà en la Carrera Vertical al Puig Campana, representat a la Comunitat Valenciana.

El pròxim 7 de novembre el cim del Puig Campana de 1.408 m., una de les muntanyes més altes i representatives del País València, situat en el municipi de Finestrat (Marina Baixa), servirà d’escenari per a proclamar als nous campions d’Espanya de Carrera Vertical, al celebrar-se el Campionat Autonòmic de Quilòmetre Vertical de la Comunitat Valenciana i la final de la Copa d’Espanya de Carrera Vertical per Muntanya de la FEDME.

El Quilòmetre Vertical del Puig Campana celebra la seua tercera edició, organitzada conjuntament per la Unió Excursionista d’Elx i el Centre Excursionista de Finestrat “El Portell”. El corredor de Simat de la Valldigna Olegario Alario, després de guanyar en categoria veterans, el Campionat d’Espanya de CARRERA VERTICAL FEDME, 20 Juny 2010 PEÑALARA SEGÒVIA, és un clar favorit a guanyar la Copa d’Espanya de Carrera Vertical en eixa categoria, ja que porta guanyades dos proves i la tercera amb un segon lloc.

També esta previst que participen en esta competició de categoria Nacional, els corredors de l’equip Mancomunitat de la Valldigna del GMValldigna:

JOSE ANTONIO CERDÁ LÉO
XIMO ESCRIHUELA BOSCH
EMILIO GONZALEZ MUÑOZ
JOSE GREGORI ROBLEDILLO
JOAN VICENT BAÑULS PALOMARES
LUIS PASTOR LAPARRA
SALVADOR CANTUS CLIMENT

Amb motiu d’este important esdeveniment esportiu els corredors i familiars del GMValldigna i del Club Correr la Llebre de Simat de la Valldigna, es desplaçaren a Finestrat, per a animar i recolzar als corredors de la Valldigna.

Emilio Gonzalez Muñoz
Secretari i Vocal de Carreres per Muntanya