EL GMVALLDIGNA PARTICIPARÀ EL DIES 29, 30 I 31 D’OCTUBRE I 1 DE NOVEMBRE, EN EL 34É APLEC EXCURSIONISTA DELS PAÏSOS CATALANS A SÒLLER


La localitat del Port de Sóller acollirà enguany el XXXIV Aplec Excursionista dels Països Catalans, que se celebrarà entre el 29 d’octubre i 1 de novembre, en l’illa de Mallorca.
L’organització de l’Aplec està formada pel Grup Excursionista de Mallorca, la Federació Balear de Muntanyisme, la secció de Muntanya del Club Pollença, els Xots, Serra Mamerra, el Foment i els grups excursionistes de Vilafranca, Esporles, i el Club de Muntanya i Escalada de Sóller.
Desat membres del Grup Muntanya Valldigna participaran en les activitats programades: senderisme, excursions culturals, xerrades, projecció d’audiovisuals, concerts, etc. com també en el popular sopar de cloenda, cal recordar que l’any passat es va celebrar a la Valldigna i que el GMValldigna va ser uns dels grups organitzador.

En aquest enllaç podeu veure la programació de les activitats:

http://www.cec.cat/noticies_detall.aspx?ID_Noti2=485

Des de esta entitat Valldignenca, esperem que tota la gent que participem en aquest aplec puga gaudir de les activitats programades, sempre amb respecte a la natura i en harmonia amb tota la família muntanyenca dels Països Catalans.