OLEGARIO PARTICIPARÀ ESTE DISSABTE EN EL QUILÒMETRE VERTICAL DE SIERRA NEVADA

El corredor de carreres per muntanya del Grup Muntanya Valldigna Olegario Alario, participarà este dissabte dia 28 d’agost en la 3a PROVA DE COPA d'ESPANYA DE CARRERA VERTICAL PER MUNTANYA DE LA FEDME, la prova és realitza en la localitat Granadina de Monachil, la carrera tindrà l’eixida des de l’estació d’esquí de Padrollano a 2.100 metres i la meta estarà situada a 3.100 metres d’altitud.

El corredor de Simat de la Valldigna, de l’equip de corredors Mancomunitat de la Valldigna, lidera esta Copa d'Espanya de Carrera Vertical, ja que ha aconseguit guanyar en les dos proves anteriors, representant a la Comunitat Valenciana, Olegario és presenta a esta prova com uns dels favorits a ocupar els primers llocs de la carrera.

També, s’han unit en esta ocasió zinc membres de l’equip Mancomunitat de la Valldigna, que participaran en esta carrera vertical i en la carrera del diumenge que te l’eixida del mateix lloc que la carrera vertical, els corredors recorreran 14.5 Km. de distància, amb un desnivell positiu de 1.305 metres i 1.371 metres de desnivell negatiu, les carreres estan organitzades pel GRUP ALPÍ DE BENALMÁDENA.