dilluns, 1 de febrer de 2010

EXCURSIONS PER LA VALLDIGNA

Este passat cap de setmana s'ha realitzat l'última excursió, de tot el cicle d'activitats que s'han anat realitzant per la Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna. Durant els quasi huit mesos que han durat estes activitats s'ha recorregut tots els paratges i els llocs mes característics de la Valldigna, la Serra del Toro, Les Creus, Serra del Mondúber i Serra del Buscarró, llocs tan emblemàtics i tan volguts per a tots els Valldignenc. Tan poc volem deixar d'un costat a tots els visitants que de tots els llocs d'Espanya i d'Europa, durant este estiu han volgut també conèixer i estar amb nosaltres gaudint de la bellesa paisatgística i monumental de la Valldigna.

Des de Grup Muntanya Valldigna, volem agrair la seua participació a totes les persones que ens han acompanyat en estes excursions. Creguem que hem aconseguit que moltes persones que no coneixien les nostres muntanyes i les zones més emblemàtiques de la nostra comarca, que sense la nostra col•laboració no hagueren pogut conèixer-les. Significant que hem aconseguit reforçar el llaç d'unió de tots els valldignenc i potenciar la nostra comarca.

Dins de les nostres possibilitats durant els pròxims mesos, anirem realitzant una excursió cada mes per a continuar difonent els valors humans, paisatgístics i monumentals de la Valldigna, recorrent els nostres senders. Anirem informant de totes les eixides a les persones que estiguen interessades en participar en estes activitats mediambientals.