EXCURSIONS PER LA VALLDIGNA

Este passat cap de setmana s'ha realitzat l'última excursió, de tot el cicle d'activitats que s'han anat realitzant per la Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna. Durant els quasi huit mesos que han durat estes activitats s'ha recorregut tots els paratges i els llocs mes característics de la Valldigna, la Serra del Toro, Les Creus, Serra del Mondúber i Serra del Buscarró, llocs tan emblemàtics i tan volguts per a tots els Valldignenc. Tan poc volem deixar d'un costat a tots els visitants que de tots els llocs d'Espanya i d'Europa, durant este estiu han volgut també conèixer i estar amb nosaltres gaudint de la bellesa paisatgística i monumental de la Valldigna.

Des de Grup Muntanya Valldigna, volem agrair la seua participació a totes les persones que ens han acompanyat en estes excursions. Creguem que hem aconseguit que moltes persones que no coneixien les nostres muntanyes i les zones més emblemàtiques de la nostra comarca, que sense la nostra col•laboració no hagueren pogut conèixer-les. Significant que hem aconseguit reforçar el llaç d'unió de tots els valldignenc i potenciar la nostra comarca.

Dins de les nostres possibilitats durant els pròxims mesos, anirem realitzant una excursió cada mes per a continuar difonent els valors humans, paisatgístics i monumentals de la Valldigna, recorrent els nostres senders. Anirem informant de totes les eixides a les persones que estiguen interessades en participar en estes activitats mediambientals.