VOLUNTARIAT AMBIENTAL DE 2018

La Secció de Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna, ha presentat a la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural , el projecte de Voluntariat de 2018.

Volem aprofitar esta informació, per animar a tots els valldignencs a inscriure's com a voluntaris al GMValldigna i participar en aquest Voluntariat Ambiental; entre tots aconseguirem una Vall més neta i sense incendis. El voluntariat estarà supervisat per membres del GMV, coneixedors de les zones i la durada estarà compresa el mes de setembre de 2018, amb jornades de vigilància de matí i vesprada. L'horari de vigilància serà des de les 10.00 fins les 20.00 hores.

Principalment, les tasques que es realitzaran seran: control i vigilància dels paratges naturals, dels abocaments incontrolats dels termes municipals, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

Des del Grup Muntanya Valldigna volem ressaltar la inestimable tasca que realitzen els voluntaris en la prevenció d’incendis forestals i per a preservar les nostres muntanyes.

El Grup Muntanya Valldigna és una entitat inscrita en Registre Autonòmic d’Associacions de la Comunitat Valenciana com Entitat de Voluntariat, entre els que es trobem el Voluntariat Social, Voluntariat Cultural, Voluntariat Ambiental, Voluntariat Esportiu.


http://grupmv.blogspot.com.es/p/voluntariat-ambiental_18.html