EL GMVALLDIGNA PARTICIPA EN EL CAMPAMENT NACIONAL D'ALTA MUNTANYA

Membres del GMValldigna han participat del 20 al 26 d'agost en Campament Nacional de Muntanya que organitza la FEDME. Tots els estius de cada any amb el fi de poder oferir als seus federats l'oportunitat de compartir les seues activitats favorites amb la seua família i entre amics s’organitza este campament, en aquesta ocasió els muntanyencs han visitat terres Asturianes en la vall de Nansa en la zona de Polaciones, tenint la base del campament en la localitat de Pejanda.

Cada any es reuneixen diversos centenars de federats en un enclavament especialment escollit per les seues especials característiques muntanyenques i per les possibilitats de desenvolupar la pràctica del muntanyisme a diferents nivells, des d'excursions de baixa dificultat i senderisme fins a ascensions d'alta muntanya.

Els muntanyencs de la Valldigna han realitzat activitats de divers nivell muntanyenc, marxes per senders, Ascensions als principals pics de la zona com el Cuernón de Penya Sagra de 2047m, Peña Labra de 2029 i el Pic  de Tres Mares de 2170m., durant totes les vesprades s'han realitzat projeccions d'audiovisuals sobre muntanya i medi ambient  i xarrades sobre seguretat en muntanya.