MEMBRES DEL GMVALLDIGNA PARTICIPEN EN TRAVESSIA I PERNOCTA DE LA FEMECV.

Els membres del GMV participen este cap de setmana activitat federativa  la Travessia i Pernocta, en esta ocasió s’ha celebrat en el paratge natural de les Fonts de de l’Algar a la localitat alacantina de Callosa d’en Sarrià, es una activitat de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la CV i esta ocasió ha sigut l’organitzador el Grup de Muntanya Penya el Frare.

L’Activitat començava el dissabte  a les 16.00 en la recepció dels participant al càmping de les Fons de l’Algar. A les 20.00 era l’eixida de l’excursió nocturna pel sender PR-CV 48, per poder sopar a la llum de la lluna al Fort de Bèrnia. El diumenge una ruta senderista pel paratge de les fonts de l’Algar i gaudir de les fresques i cristal·lines aigües, en un xicotet recorregut. A les 13.00 es va fer la cloenda i entrega de recordatoris als participants i clubs assistents, acabant l’acte amb un vi d’honor.

Com ve sent habitual el membres del GMValldigna acudeixen a estes activitats, amb el fi de recolzar les activitats senderistes i dur el nom de Valldigna per tot el territori del País Valencià.