LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA I EL GMVALLDIGNA ORGANITZEN ACTIVITATS PER LA VALLDIGNA.

Amb el lema “ CONEIX EL PATRIMONI HISTÒRIC I PAISATGÍSTIC DE LA VALLDIGNA”, la Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna, van a començar les activitats preparades pels mesos de juliol i agost amb el fi de difondre la Valldigna. Activitats que durant la setmana i els caps de setmana aniran recorrent tot els indrets de la Valldigna. Es combinaran amb diferents nivells de dificultat i duració, a fi de poder arribar a tots els públics. S’han confeccionat uns cartells informatius amb tota la informació de les graduacions i horari de les excursions.

Durant els dos mesos d’estiu es visitaran els paratges i els llocs més característics de la Valldigna, els turistes i els visitants que durant l’estiu passen amb nosaltres uns dies, podran gaudir de la nostra història, paisatges i dels monuments més emblemàtics de la nostra comarca. Els visitants vinguts de tots els racons d’Espanya i d'Europa, compartiran amb nosaltres els nostres costums i, com no, la gastronomia dels nostres quatre pobles de la Valldigna: Barx, Benifairó, Simat i Tavernes de la Valldigna.

Les activitats començaran el dia 5 de juliol amb una eixida de Senderisme per la Valldigna, amb la pujada al Puntal del Massalari de 602 metres, on els participants podran gaudir d’unes magnífiques vistes panoràmiques de la Valldigna.

Des de la Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna, apostem per promocionar turísticament la comarca, donant a conèixer als visitants i veïns les nostres rutes històriques, el nostre patrimoni cultural, històric, mediambiental i la nostra gastronomia.