LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA, CONTINUA AMB LES ACTIVITATS DE SENDERISME DURANT EL MES DE SETEMBRE.



La Mancomunitat de la Valldigna, amb la col•laboració del Grup Muntanya Valldigna, continuarà realitzant activitats de senderisme per les sendes de la Valldigna. Durant este mes de setembre, s'han programat una sèrie d'eixides i excursions durant la setmana, els dimecres, dissabtes i diumenges, es combinen amb diferents nivells de dificultat i duració, a fi de poder arribar a tots els públics, així com s’ha confeccionat un cartell informatiu amb les graduacions i horari de les excursions.

Durant el mes d'agost s'han realitzat excursions, les quals han tingut un gran acollida i èxit de participació, sobretot dels visitants que durant els mesos d'estiu han estiuejat en la Valldigna, els quals han pogut gaudir i recórrer el ric patrimoni de la nostra comarca.

Des de la Mancomunitat de la Valldigna apostem per promocionar turísticament la comarca, donant a conéixer les nostres rutes històriques, el nostre patrimoni cultural, històric i mediambienta,l així como agraeix la col•laboració del GMValldigna.