V MITJA MARATÓ DE MUNTANYA SERRA D'OLTA

Onze membres dels corredors de carreres per muntanya del GMV de l’equip Mancomunitat de la Valldigna han participat total este diumenge dia 20 de desembre en la V MITJA MARATO DE MUNTANYA DE LA SERRA D’OLTA, a Calp (Alacant), cal nomenar que l'equip Valldignenc ha sigut el segons després de l'equip organitzador en participans.

La carrera ha començat al Poliesportiu municipal del Calp, amb una distància de 20 km un desnivell de +950 m. i una dificultat mitjana i amb el avituallaments als km 4.6, 11.1 i al 15 meta.

La carrera s’ha sigut molt dura, degut al fred intens de baix 0 que la fet durant tota la prova. La Serra d’Olta es una muntanya que mira a la Mediterrània a les faldes del Penyal d’Ifac i del Morro de Toix.

Els Membres de l'equoip MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA que han participat son:

Olegario Alario Peig. Joan Vicent Palomares Bañuls.
Jose Ant. Alario Pelegri. Emilio González Muñoz.
Jose Vte. Grau Ibañez. Salvador Cantus Climent.
Ximo Escrihuela Bosch. Jose Gregori Robledillo.
Jose Cerda Leo. Sergi Escrihuela Burguet.
Jorge Brines Donet.

Cal destacar la gran actuació que ha realitzat el corredor de Simat de la Valldigna, Olegario Alario que a finalitzat la prova en el primer lloc de la classificació de veterans i el quint lloc de la general, el corredor de la Valldigna se li ha obsequiat amb el trofeu corresponent i un pernil.

















CLASSIFICACIONS




Emilio González Muñoz
Secretari i Vocal de Carreres de Muntanya del G.M.V