LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA I EL GRUP MUNTANYA VALLDIGNA, NETEJEN L'ÀNTIC CAMÍ "DELS BURROS".

El Grup Muntanya Valldigna, amb la col•laboració del la Mancomunitat de la Valldigna realitza treballs de neteja de l'antiga senda “dels Burros” a Simat de la Valldigna.

Des del Grup Muntanya Valldigna, seguim apostat pel manteniment de les rutes i sendes de la Valldigna, continuant amb els treballs en esta ocasió i amb el finançament de la Mancomunitat de la Valldigna s'ha realitzat la neteja de l'antiga senda “dels Burros”, els treballs han consistit en la neteja de males herbes que invadeixen gran part del recorregut del sender.

Esta senda constituïa una de les sendes mes importants de la Valldigna, ja que els monjos del Monestir de Valldigna, van construir una canalització d'aigua que baixava des de la font del Cirer a fins al convent, per mitjà d'una canal de teula àrab, passava per tres aqüeductes que travessaven tot el barranc. La senda també continuava fins a la connexió amb un antiga senda que arriba fins la mateixa població de Barx.

També es té previst per a pròximes actuacions, per part de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna, reparar i recuperar l'antiga canal d'aigua que baixava de la font de Cirer fins al Monestir de Valldigna
.

Secció de Senders del GMV