ACTIVITATS DE FESTES POPULARS A LA VALLDIGNA DURANT ESTE ESTIU

El GMValldigna, ha participat enguany en els Porrats del Clot de la Font, Sant Llorenç i en la Fira de Sant Jaume, amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna i la Regidoria de Turisme de l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna, que s’han vingut celebrant durant esta temporada estival a Tavernes de la Valldigna.

La valoració que des d’esta entitat Valldignenca fem, és positiva, ja que entenem que tot el que siga promoure els valors ambientals, turístics, així com mostrar els productes tradicionals que es confeccionen en la Valldigna, són sempre ben rebuts i tenen un bona acceptació pels turistes i visitants que vénen a la Valldigna durant la temporada estival.

Volem significar des del GMValldigna de la importància de continuar promovent i realitzant activitats des de la Mancomunitat de la Valldigna, així com enguax estem  realitzant activitats que amb el lema “CONEIX EL PATRIMONI HISTÒRIC I PASSAGISTIC DE LA VALLDIGNA”, estem fent rutes organitzades de senderisme i culturals. Moltes persones s’acostaven als nostres “estants” interessades per les activitats organitzades, demanant informació de les rutes i dels paratges de la Valldigna. Als porrats del Clot de la Font i Sant Llorenç el turistes i visitants podien accedir amb un bus ficat per l’ocasió per la Mancomunitat de la Valldigna, dirigits per membres de GMValldigna que s’han carregaven de guiar e informar d’estes activitats tan tradicionals dels pobles de la Valldigna

Des del GMValldigna apostem per tot el conjunt de Valldigna, entenem que junts tenim molt que oferir a les persones que ens visiten tots els anys. Els turistes que es van acostar al nostre “estant”, ens demandaven informació sobre la nostra comarca, senderisme, Turisme, cultura, el Monestir de Santa Maria de Valldigna, gastronomia, rutes de BTT.  Cal significar que les publicacions dels follets i plànols que s’oferien als visitants, estaven fets amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme de l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna i de la Mancomunitat de la Valldigna.