ACTIVITATS DEL GM VALLDIGNA D'AQUESTA SETMANA PASSADA


El Grup Muntanya Valldigna ha realitzat aquesta setmana passada diverses activitats relacionades amb el senderisme i l'alberg Casa de la Bastida.

El dimecres 1 de maig vam fer la Popular Pujada a Les Creus, a Tavernes de la Valldigna, on membres del GMV i altres participants vam gaudir d'un dia esplèndid amb unes vistes espectaculars de la Valldigna i la mar.

El dissabte es va realitzar, tal i com estava previst a la nostra programació, una ruta senderista per la Serra de Quatretonda. El trajecte començava al poliesportiu municipal de Quatretonda. Els participants van poder visitar l'Avenc de Quatretonda, entre altres coses, i gaudiren d'unes magnífiques vistes que abraçaven des de la Vall d'Albaida, La Costera i altres comarques de l'interior fins a tota la zona de Llevant.

Aquesta última activitat passava pel refugi de La Bastida on els participants van poder menjar “Gaspatxo Manxego”, i després, baixaren de nou al lloc d'inici de la ruta per agafar els cotxes i tornar a casa.

El dijous 2 de maig el membre del GMValldigna Paco Sales va fer cim al Pic del Teide de 3.718 metres la muntanya mes alta de tot l’estat Espanyol, la ruta de mes de tres mil mestres de desnivells acumulats va portar al muntanyenc de la Valldigna al seu cim desprès 6 hores de pujada i 4 de baixada. Així que el nom de la Valldigna esta en un altre cim i posa de manifest la gran afició als esports de muntanya en la nostra comarca.

Des del GMV apostem pel turisme rural, actiu, cultural, i sobretot, respectuós amb el nostre patrimoni natural. Seguirem treballant per mostrar a la gent el nostre territori i aconseguir una major conscienciació de la ciutadania. Així com per difondre els esports de muntanya.


Marxa dia 1 de maig

Cim del Teide 3.718 m


Serra de Quatretonda