ACTIVITATS 2013 (maig-juny)


Benvolguts amics i amigues:

Adjunt vos enviem el calendari d’activitats per als pròxims mesos de maig i juny. Com podeu veure vos proposem un variat nombre d’activitats, cursos i xerrades...., perquè pugueu gaudir del nostre entorn, la naturalesa i dels esports de muntanya i d’escalada. També, volem informar-te que des del GMValldigna estem preparant les activitats per als mesos d’estiu, perquè els visitants conegueu i gaudiu de les nostres comarques de la Valldigna i de la Vall d’Albaida. Vos convidem a assistir a elles tant si sou socis, com simpatitzants o visitants. Estem segurs que vos agradaran!
 En el cas que necessiteu més informació de les nostres activitats, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres en:

Tel. 685633185

MAIG
DIA 1.- SENDERISME A LA VALLDIGNA: DIA 1 DE MAIG, LES CREUS.
DIES DE L'1 AL 5.- SANTA CRUZ DE TENERIFE, ASCENSIÓ AL CIM DEL TEIDE DE 3.718 M.  
DIA 4.- “CONEIX LA SERRA DE QUATRETONDA”. Senderisme pel Paratge Natural Municipal de Quatretonda. Eixida a les 8.00 hores del Poliesportiu Municipal de Quatretonda, dinar al Refugi de la Bastida (Col·labora: Ajuntament de Quatretonda, Amics del Buscarró).
DIES 11 i 12.- CAMPAMENT TERRRITORIAL D’ALACANT (FEMECV).
DIA 18 i 19.- I CURS D’ORNITOLOGIA “REFUGI LA BASTIDA”.
DIA 26 .- MARXA AUTONÒMICA D’ORIENTACIÓ (FEMECV).  

JUNY
DIA 1.- XARRADES I TALLER D'INTERCANVI DE LLAVORS “LLAVORS D'ACÍ” (Regidoria d’agricultura de l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna)
DIES 1 i 2.- TRAVESSIA i PERNOCTA (FEMECV).
DIES 8 i 9.- I CURS-TALLER D’ACTIVITATS PER MILLORAR LA QUALITAT DE VIDA “REFUGI LA BASTIDA” (jin shin jyutsu, relaxació, gimnàstica...)
DIA 15.- SENDERISME A LA VALLDIGNA, CREUETA DEL TORO - MIRADOR. Eixida 8.00 hores des de la Plaça de l’ajuntament de Simat (Col·labora: Regidoria Medi Ambient de l’ajuntament de Simat de la Valldigna).
DIA 29 i 30.- V TRAVESSIA I PERNOCTA, DE LA VALLDIGNA A LA VALL D’ALBAIDA: Simat-Sima de l’Aigua-pla de Corrals-refugi la Bastida (dormir)-font de la Falaguera-Pinet-barranc de Manesa-Barx-barranc de les Cases-Simat. Eixida a les 7.30 hores de la Font Menor de Simat.

· Les activitats amb col·laboració de les Regidories conten amb una assegurança d’accidents.
· Per a realitzar activitats de muntanya o esportives amb el Grup Muntanya Valldigna, cal tenir la targeta federativa o una assegurança d'accidents equivalent. Qui no estiga assegurat haurà de pagar 2,5 euros en concepte d'assegurança d'accidents (Llei 2/2011, de 22 de març de la Generalitat, de l’Esport i l’Activitat Física de la Comunitat Valenciana). Podeu tramitar la vostra targeta federativa mitjançant el Grup Muntanya Valldigna.