El GMValldigna participa el dies 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, en el 35é Aplec Excursionista dels Països Catalans a l'Alguer, Sardenya


La ciutat de l'Alguer acollirà enguany el XXXV Aplec Excursionista dels Països Catalans, que se celebrarà entre el 29 d’octubre i l'1 de novembre.

L’Aplec està organitzat pel Centre Excursionista de l'Alguer i la mateixa ciutat de l'Alguer. A més, contarà amb la col·laboració de l'Agrupació Excursionista Muntanya Sant Andreu de Palomara, l'Associació Ciclista Montain-bike “Sos Perdularios”, el Centre Excursionista de Catalunya, el Centre Excursionista de Pedreguer, el Club Muntaner Mollet, el Centre Excursionista de Castelló, etc.

Una trentena de membres del Grup Muntanya Valldigna participaran en les activitats programades: senderisme, excursions culturals, xerrades, projecció d’audiovisuals, concerts, etc. com també en el popular sopar de cloenda. Cal recordar que l’any 2009 es va celebrar a la Valldigna el 33é Aplec Excursionista dels PPCC i que el GMValldigna va ser uns dels grups organitzadors. La Valldigna es va omplir de muntanyencs, amb una participació d'unes 1.200 persones.

En aquest enllaç podeu veure la programació de les activitats:

http://www.aplecexcursionista.cat/index.php/195.html

Des d'aquesta entitat Valldignaneca, esperem que tota la gent que participe en aquest aplec puga gaudir de les activitats programades, sempre amb respecte a la natura i en harmonia amb tota la família muntanyenca dels Països Catalans.