NETEJA I MANTENIMENT DE SENDERS DE LA VALLDIGNA


La Mancomunitat de la Valldigna, amb la col•laboració del Grup Muntanya Valldigna, està realitzant treballs de neteja i manteniment dels senders de xicotet recorregut la Valldigna.

L’entitat valldignenca aprofita les ajudes concedides pel Servici Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), per a mantindré les rutes senderistes de la Valldigna. Els treballs consisteixen en la neteja de males herbes existent en el seu recorregut i la reparació dels marges laterals construïts amb pedra seca de les sendes històriques de la comarca. Enguany també compta amb la col•laboració i coordinació dels membres Grup Muntanya Valldigna, les actuacions han començat en la reparació del senders de la serra del Toro en Simat de la Valldigna (PR-CV50).

El president de la Mancomunitat de la Valldigna. ha manifestat el compromís de la Mancomunitat amb la regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de Simat de la Valldigna, ja que l’any passat les tasques de manteniment es feren a Tavernes i Benifairó de la Valldigna. José Luis Ferrando ha significat que la Mancomunitat de la Valldigna, com ve sent habitual durant alguns anys, pretén potenciat i mantindre les rutes històriques de la nostra comarca, així com, tot el que siga promocionar la Valldigna i difondre el nostre patrimoni cultural, històric i mediambiental.

Des del GMValldigna, ressaltem la importància de mantindre d’estes rutes històriques, per a que no desapareguen, al tems que signifiquem que són molt transitades pels senderistes o turistes que visiten la Valldigna durant tot l’any.