CAMPANYA VOLUNTARIAT FORESTAL 2024

LA CAMPANYA DEL VOLUNTARIAT FORESTAL DEL GMVALLDIGNA COMENÇA EL DIA 1 D'AGOST FINS AL 31 D'AGOST. 


VOLUNTARIAT FORESTAL 2024

El proper dia 24 de juliol els membres del Voluntariat Forestal del Grup Muntanya Valldigna, es reuniran a Simat de la Valldigna per començar les tasques del Voluntariat Forestal als Termes de Benifairó i Tavernes de la Valldigna, amb el curs de Voluntaris Forestals que s’organitza des de la Conselleria de Justícia i Interior, Prevenció d’Incendis Forestal i Vaersa. Al tems que vos informem que l’1 d’agost començaran les tasques de Voluntariat Forestal de prevenció d'incendis forestals als termes Tavernes i Benifairó de la Valldigna. Estarem vigilant les muntanyes i els indrets més importants dels dos termes municipals.

Principalment, les tasques que es realitzaran seran: control i vigilància dels paratges naturals, dels abocaments incontrolats dels  termes municipals, així com informar i controlar les cremes de restes de poda i matolls.

Des de la Secció de Voluntariat Forestal del Grup Muntanya Valldigna, agraïm la invitació de l’ajuntament de Simat de la Valldigna, al temps que informem i convidem a tots els Valldignencs a inscriure's com a voluntaris del GMValldigna, per participar en aquest Voluntariat Forestals. Les inscripcions es poden fer al email: grupmv@gmail.com. (telf. 685633185), les tasques de vigilància s'allargaran fins al 31 d’agost . L'horari de vigilància serà des de les 10.00 hores fins a les 20.00 hores.

Vine i participa! El medi ambient és cosa de tots/es!