COM FER-SE SOCI.

La quota de soci és de 25€ (any natural).

Degut a la poca seguretat que ofereix internet, és preferible no enviar per la xarxa les dades personals i sobretot les dades bancàries.

Per això, us demanem que imprimiu este model i ompliu les dades i ens el feu arribar a esta adreça a:

GRUP MUNTANYA VALLDIGNA
Carrer de Gabriel Hernandez nº 51-2
Tavernes de la Valldigna 46760
Valencia

(Teniu que enviar una foto-copia del DNI)
___________________________________________________

Nom i Congnoms.-
Adreça.-
Data de naiximent.-
Població.-
CP.-
Provincia.-
Telefono.-
Correu electronic.-
Dades bancaries.- entitat, 0000 oficina, 0000 dc, 00 nº compte, 000000000
_________________________________________________

Nota:
Si el nou soci és menor d'edat, teniu que donar les dades de un pare o tutor. Necessitarem també el número de la targeta sanitària (4 lletres i 10 números), en el cas de demanar-li la tarjeta federariva.
_______________________________________________

Informació Social del (GMV) 2016


Benvolguts: socis/es, voluntaris/es i simpatitzants.

Adjuntem a este escrit el calendari d'activitats de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la C.V., així com la relació de les diferents modalitats de llicències esportives per a l'any 2016, perquè podeu triar la modalitat que vos interesse. En la nostra Web teniu la forma per a sol•licitar-la.

Socis/es.
Vos informem que teniu al cobrament les quotes socials per al 2016, podreu fer-les efectives des del dia 1 de gener fins al 1 de juny. El fet de ser socis/es del GMV vos aportarà avantatges en les activitats de muntanya que organitzem, així com descomptes en activitats i allotjament a l'Alberg Casa de La Bastida.

Les persones que no heu presentat totes les vostres dades al GMV per a poder fer-se soci/a heu de consultar la nostra web on posa tota la documentació a presentar. Així, podrem enviar-vos el carnet de soci/a el més prompte possible.

Voluntaris/es.
Som entitat de Voluntariat, registrada a la Conselleria de Justícia i Benestar Social de la Comunitat Valenciana. Per tant, tot el qui vulga registrar-se com a voluntari, ho pot fer. La secció de voluntariat comptarà amb un representant a la Junta Directiva del GMV. Els voluntaris estan exempts de quotes anuals i tindran avantatges en les activitats organitzades pel GMV.

La informació sobre com fer-se voluntari la teniu a la nostra web. Heu de complimentar les dades corresponents i enviar-les per correu electrònic per a fer-vos el vostre carnet.

Simpatitzants del GMV.
Des d'esta entitat et donem la possibilitat que pugues ser soci/a, voluntari/a o simpatitzant i gaudir de tot el que fem i organitzem. Des d'este moment fins que tu vulgues, rebràs la informació de totes les activitats que desenvolupem.

Volem recordar-te que per a realitzar activitats muntanyenques o esportives amb el Grup Muntanya Valldigna, cal tenir la targeta federativa o una assegurança d'accidents equivalent. Qui no estiga assegurat haurà de pagar 2,5 euros en concepte d'assegurança d'accidents (Llei 2/2011, de 22 de març de la Generalitat, de l'Esport i l'Activitat Física de la Comunitat Valenciana). Podeu tramitar la vostra targeta federativa mitjançant el Grup Muntanya Valldigna.


La Junta Directiva, en gener de 2016