FIRA DE LA TERRA A BARX


El GMValldigna ha participat este diumenge dia 23 de juliol en la “Fira de la Terra”, celebrat a  Barx, una fira per mostrar i promoure els productes mes típics de la població als turistes i visitants que durant estes dates d’estiu visiten la població Barx.

La gran varietat d’estants mostraren els productes mes típics i artesanals de la zona, tota classe d’embotits, cansalada, oli, mel, pastissos, bunyols, coques, melons …… , que feren  que   el visitant gaudiren de la gran quantitat de productes de la terra.

Per part de GMValldigna, amb la col·laboració de l’ajuntament de Barx, informaren als visitats sobre les rutes de senderisme a la Valldigna i de les diferents rutes de senderisme i turístiques de Barx, especialment de la nova ruta senyalitzada per l’ajuntament de Barx el PR-CV 60 sender del Buscarró. Segons les ultimes estadístiques, el PR-CV 60 i el PR-CV 50 del Toro a Simat de la Valldigna, son el mes visitats dels recorreguts de la comarca.


L’ajuntament de Barx a senyalitzat el PR-CV 60, s'han fet nous panells informatius i reparat les senyalització vertical, així com s'ha remarcat amb senyalització horitzontal, també s'han dotat d’un nou atractiu turístic amb la nova senyalització dels Clots de la Neu, que son forats naturals on es conservava antigament la neu per després comercialitzar-la als monjos del Monestir de Valldigna i a les poblacions dels voltants.