COMENÇA EL VOLUNTARIAT AMBIENTAL DEL GMV

El proper dilluns dia 3 de juliol comença el Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals del Grup Muntanya Valldigna, en els termes municipals de Benifairó de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna. Les principals tasques del voluntariat és la vigilància i control de paratges naturals i camps, control d'abocaments incontrolats de fem, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

De totes les incidències detectades anirà informant-se als ajuntaments corresponents, donat informació tots els dies a les brigades forestals i al observatori instal·lat al Mondúber, així com comunicar incidències que pugen haure al  medi natural de cadascun dels termes municipals.

Des de la Secció de Voluntariat Ambiental del GMValldigna veiem molt positiu la tasca que s'està realitzant per tal d'evitar qualsevol incendi a tota La Valldigna. Cal agrair als voluntaris l'inestimable tasca realitzada, i des d'esta secció, volem animar a tota la gent que s’inscrigua com a Voluntari en el Grup Muntanya Valldigna, poden informar-se al telèfon  685633185. Junts podem cuidar el medi natural al nostre territori.


El Grup Muntanya Valldigna és una entitat inscrita en el Registre Autonòmic d’Associacions de la Comunitat Valenciana com Entitat de Voluntariat, des d'on podem realitzar tasques de Voluntariat Social, Cultural, Ambiental i Esportiu.