TRES MEMBRES DEL GMVALLDIGNA, ESTARAN EN L’ASSEMBLEA DE LA FEMECV .

Este dissabte dia 11 de juny esta previst que es reunir-se l'Assemblea General de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, en la localitat Castellonenca de Fondeguilla.

Este òrgan és el mes representatiu a nivell de l’esport del muntanyisme de tota la Comunitat Valenciana, dels tres dels seus membres són del Grup Muntanya Valldigna així com un d’ells també esta dins de la directiva de la FEMECV.

Paco Sales es l’actual Vocal Activador del Senderista de la FEMECV, un col·lectiu que compta en el major numere de participants dins de la Federació. A banda, segons declaracions del vallero: Els Senders recuperen el ric patrimoni viari tradicional, crea una gran oferta en el sector serveis, distribueix els fluxos turístics en l’espai, temps i potencia un model de desenvolupament sostenible. Des de  la FEMECV i el seu Comitè de Senders, sempre hem sigut sensibles als problemes que pateixen moltes poblacions de muntanya sovint aïllades, sense serveis i situades en entorns agrests que obliguen en molts casos a l’abandó de les poblacions provocant una deterioració evident de l’entorn. Entenc, que una bona planificació de les xarxes dels Senders actua com a revulsiu soci-econòmic en les àrees rurals per on transcorren els recorreguts, al mateix temps que comporten i suposen en l’actualitat un gran suport econòmic de la Comunitat Valenciana. 

Cal destacar que en l’actualitat la Federació d'Esports de Muntanya i d'Escalada de la Comunitat Valenciana, és la primera federació en tot l’àmbit nacional i compta amb vorai 18.000 llicències d’Esportistes Federats .