CAMPAMENT TERRITORIAL DE VALENCIA PLA DE CORRALS


Durant este passat dissabte i diumenge s'ha celebrat el Campament Territorial de València, que ha organitzat el GMV i la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, junt amb l’ajuntament de Simat de la Valldigna, en el poblet de Pla de Corrals.

A esta activitat  han assistit vora un docents muntanyencs que han vingut des de tots els racons de la Comunitat Valenciana, inclosos en els 12 Clubs pertanyents a la FEMECV, que s’instal·laren en la zona esportiva -recreativa del Pla de Corrals

Entre els participants guardonats destaquen, en veterans/es: Alfons Ripoll, Pepa Mollà els dos  del Centre Excursionista Contesta, entre els mas jovents, els germans Ruben Peiró Sonia Peiró del CEM. Corresendes de Xeresa. El Club amb més gran numere de muntanyencs federats va recaure en el Centre Excursionista de Contestà.

Després de la marxa organitzada el diumenge, on es va aprofitar per inaugurar el recent marcat sender del Toro, PR-CV 50 Derivació 8, desprès l’activitat va finalitzar amb l’acte de l’entrega de recordatoris a tots els representants dels Clubs assistents, amb l’agraïment i la benvinguda per part de l’alcalde de Simat de la Valldigna Victor Mansanet,  Vice-President de la FEMECV, Antonio Gonzalez Davo i Xavi Català com a representant del GMValldigna.