COMENÇA EL VOLUNTARIAT AMBIENTAL A TAVERNES DE LA VALLDIGNA

Des del GMValldigna vos informem que a partir del 1 de setembre han comencat les tasques de voluntariat ambiental a Tavernes de la Valldigna. Durant el mes de setembre i part d’octubre, vigilarem les muntanyes i els indrets mes importants del terme de Tavernes de la Valldigna. Aquest estiu el voluntariat ambiental de prevenció d'incendis forestals ja s'havia dut a terme a Simat de la Valldigna, també sota la coordinació de membres del Grup Muntanya Valldigna.

Des de la Secció del Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna, informem i convidem a tots els valldignencs a per inscriure's com a voluntaris del GMValldigna, per participar en aquest Voluntariat Ambiental. Les inscripcions es poden fer al correu del Grup Muntanya Valldigna grupmv@gmail.com . Començaren el 1 de setembre, i s'allargarà fins a 17 d'octubre. L'horari de vigilància serà des de les 8.00 hores fins a les 20.00 hores.

Principalment, les tasques que es realitzaran seran: control i vigilància dels paratges naturals, dels abocaments incontrolats del  terme municipal, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.
Des del Grup Muntanya Valldigna volem agrair la col·laboració de la Regidoria Medi Ambient de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, per donar suport a les tasques de voluntariat ambiental.