LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA AMB LA COL·LABORACIÓ DEL GRUP MUNTANYA VALLDIGNA COMENCEN LES ACTIVITATS D’ESTIU PER LA VALLDIGNA.

La Mancomunitat de la Valldigna, amb la col·laboració del Grup Muntanya Valldigna, començaran este dissabte dia 4 de juliol, les activitats per promocionar la Valldigna a nivell turístic, convertir-se en un referent comarcal de la difusió i divulgació del patrimoni, valors Mediambientals, Turístics, Monumentals i Socials de la comarca de la Valldigna.

Durant els mesos de juliol i agost anirem recorrent, visitant els paratges i els llocs més característics de la Valldigna. Els turistes i visitants podran gaudir de rutes paisatgístiques i dels monuments més emblemàtics de la nostra comarca i podran compartir amb nosaltres les nostres costums, gaudir de la gastronomia dels nostres quatre pobles de la Valldigna: Barx, Benifairó de la Valldigna, Simat de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna. Els participants es convertiran en protagonistes de totes estes activitats que amb el lema “DESCOBRIM VALLDIGNA”, es duran a terme aquest estiu.

Des de el GMValldigna, volen destacar la gran acceptació que tenen estes activitats durant els anys que estan organitzant-se, ja que els turistes, excursionistes i visitants en general poden gaudir de tots els encants paisatgístic i monumentals de la Valldigna: El Monestir de Santa Maria de Valldigna, Ermita de la Xara, les Ermites de Sant Llorenç del Racó de Joana i l’Alcudiola, el Molló, el Rafol, el castell de la Reina Mora, el llavador de Benifairó, la Nevera, la Nevereta i altres mes, com a monuments, així com també han tingut importància el llocs mediambientals que es visitaran com: el Pla del Barber i la Sangonera, puntal del Massalari, la senda dels Amoladors, paratges del Clot de la Font i Sant Llorenç, Barranc de les Cases, Penyalba, font del Cirer, font Nova, Barranc d Manesa, l’avenc de la Donzella i molts altres indrets que han fet gaudir a tots el participants principalment turistes, de diferents nacionalitats i tots els racons d’Espanya.

Des de GMValldigna agraïm l’esforç de la Mancomunitat de la Valldigna per apostar i promocionar turísticament la comarca, donant a conèixer les nostres rutes Històriques, el nostre Patrimoni Cultural, Històric i Mediambiental de la tota la Comarca.