EL GMV EN LA FIRA INTERNACIONAL DEL TURISME (FITUR)El Grup Muntanya Valldigna amb l’ajuntament de Quatretonda, participaran en FITUR 2015 que es celebrarà del 28 de gener a l’1 de febrer. En esta ocasió es celebra la 35 edició de la Fira Internacional de Turisme FITUR2015, a Ifema, Madrid. La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida estarà representada dintre del Patronat Provincial València Terra i Mar.

Durant la jornada del dijous, la Mancomunitat de Municipis realitzarà la presentació de la guia turística virtual, a les 18:00 h,en el Pavelló 7 estand 7B05, sala de Premsa A. Li adjuntem la programació de presentacions i els catàlegs de la província de València.

El GMValldigna i l’ajuntament porten a esta Fira Internacional els valors paisatgístic, monumentals, culturals i mediambientals del Paratge Natural de la Serra de Quatretonda i el sender homologat  PR-CV 172, donada la privilegiada situació del Refugi-Alberg de la Bastida, com a centre de l’organització d’activitats en el medi natural.