CALENDARI ACTIVITATS: GENER, FEBRER, MARÇ I ABRIL 2015

Benvolguts amics i amigues:

Adjunt vos enviem el calendari d’activitats del GMValldigna per als pròxims mesos: GENER, FEBRER, MARÇ I ABRIL. Com podeu veure vos proposem diverses activitats, perquè pugueu gaudir del nostre entorn, la naturalesa i dels esports de muntanya i d’escalada. Volem que conegau les comarques de la Valldigna i la Vall d’Albaida, i per això, hem programat activitats per que gaudiu dels racons d’estes dos comarques. Vos convidem a assistir a les activitats, tant si sou socis, com simpatitzants o visitants. Estem segurs que vos agradaran!

CALENDARI ACTIVITATS: GENER, FEBRER, MARÇ I ABRIL 2015

GENER

DIA 18.- DIA DEL SENDERISTA. Organitza el Centre Excursionista Xàtiva (FEMECV).

DIA 25.- I CURSA PER MUNTANYA DEL CAMPIONAT DE LLIGA DE LA FEMECV. Organitza el Grup Muntanya Margalló (Alacant).


FEBRER

DIA 7.- EIXIDA DE SENDERISME, DIA DE L’ARBRE “Tavernes de la Valldigna”. Activitat destinada a tots els públics (els menors de 8 anys han d’anar acompanyats).

DIA 15.- II CURSA PER MUNTANYA DEL CAMPIONAT DE LLIGA DE LA FEMECV. Organitza el Centre Excursionista Rótova (València).

DIA 21.- SENDERISME, PARATGE NATURAL MUNICIPAL DE LA SERRA QUATRETONDA.

MARÇ

DIA 1.- III CURSA PER MUNTANYA DEL CAMPIONAT DE LLIGA DE LA FEMECV. Organitza el Club de Muntanya i Escalada la Creueta (Castelló).

DIA 7.- I PROVA D’ESCALADA DE BLOC (FEMECV). Organitza el Grup de Muntanya Redovan (Alacant).

DIA 8.- MARXA DE MUNTANYENCS VETERANS DE LA COMUNITAT VALENCIANA. Organitza el Centre Excursionista Crevillent (FEMECV).

DIA 14.- CAMPIONAT AUTONÒMIC DE CURSA VERTICAL (FEMECV). Organitza el Centre Excursionista Callosa del Segura (Alacant).

DIA 21.- SENDERISME, PARATGE NATURAL MUNICIPAL DE LA SERRA QUATRETONDA.
DIA 22.- XIV DIA NACIONAL DEL SENDERISTA I XVII DIA ARAGONÉS DEL SENDERISTA, recorregut per la Serra d'Algairén, en el Sistema Ibèric, amb eixida i arribada a L'Almunia,  Saragossa (FEDME).
ABRIL
DIES DEL 2 AL 13.- FESTES DE PASQUA EN EL REFUGI-ALBERG CASA DE LA BASTIDA.

DIA 12.- CAMPIONAT ABSOLUT I CLUBS CURSES PER MUNTANYA DE LA COMUNITAT VALENCIANA. Organitza el Club Muntanyisme Penya Mur i Castell (FEMECV).

DIA 19.- CAMPIONAT AUTONÒMIC DE KILÒMETRE VERTICAL. Organitza el Centre Excursionista de Finestrat “El Portell” (FEMECV).

DIA 25.- EIXIDA DE SENDERISME, REGIDORIA D’ESPORTS DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA.


Nota informativa: al Refugi de la Bastida ja ha començat la temporada de calçots. Informació i reserves a la Web del  Refugi: http://refugialberglabastida.blogspot.com/
(Tel. 685633185)


Per a realitzar activitats de muntanya o esportives amb el Grup Muntanya Valldigna, cal tenir la targeta federativa o una assegurança d'accidents equivalent. Qui no estiga assegurat haurà de pagar 2 euros en concepte d'assegurança d'accidents (Llei 2/2011, de 22 de març de la Generalitat, de l’Esport i l’Activitat Física de la Comunitat Valenciana). Podeu tramitar la vostra targeta federativa mitjançant el Grup Muntanya Valldigna.